INDISK SOMMAR: BLOMMOR I INTENSIVA OCH VARMA FÄRGER.

Färska pastellfärger ger långsamt plats för en explosion av varma höstfärger. Även i vasen. Dessa sex blommor passar perfekt in i den indiska sommarens färgpalett: röda, orange och gula toner med ett gyllene skimmer.

Dahlia
Dahlior finns i tusentals färger och former: från stjärnor, spikar och fulla bollar till ränder och färgskiftningar. Vissa dahlior ser till och med ut som festliga honungskakor. Det är inte förvånande att dessa färgglada blommor ofta används i parader. I en bukett med indisk sommar kan du välja Dahlior i vinröda, gula eller orange nyanser.

Callicarpa
Callicarpa är en riktig senblommare och blommar på hösten. När bladen faller av växten kommer vackra klasar av lila blommor fram. I en bukett med guldfärgade blommor får dessa ljuslila callicarpas färgerna att framträda ännu mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.